CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Pages

Sunday, November 23, 2014

The Maze Challenge Asia

hai semua, lama tak berjumpa kan??
maaf lah, agak sedikit sibuk dari lepas habis SPM sampai lah sekarang..
tak sempat nak buka blog dan update..



































kali nie, nak share sikit lah tentang The Maze Challenge Asia..
pernah dengar tak tentang benda nie??


lebih kurang macam nie lah The Maze Challenge tu..
so, sapa yang rasa diri dia boleh tempuh macam nie, memang respect lah..
bukan senang nak cari jalan keluar tu..
mari lah sama sama kita pergi menyaksikan The Maze Challenge Asia yang akan berlangsung pada 29 & 30 November 2014 ini di Sepang International Circuit


>maklumat lanjut boleh layari di Facebook ini ataupun di Nuffnang..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...