CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Pages

Sunday, June 10, 2012

Kelihatan Muda~~Kegelakan Melanda

Assalamualaikum w.b.t.
kembali lagi aku untuk kali nie ke post yang terbaru..
oh ya, mungkin masa ini jer lah kot yang free sedikit untuk nak update cerita baru kat punya blog..
actually, post kali nie aku rasa aku akan ingat sampai bila-bila lah kot sebabnya masa aku sedang menulis nie pun, aku rasa nak tergelak bagai dah.. haha

SILA KLIK PADA GAMBAR UNTUK LIHAT LEBIH BESAR

baru-baru nie iaitu pada 8/6/2012(JUMAAT) pada jam 2 pagi.. aku post lah dekat wall FB budak nie dengan aku kata, DP dia tu smart..
then, macam biasa.. kami pun berkomen lah macam biasa..
yang paling aku tak leh blah sekali tu, dia dengan relaxnya dok berkomen dengan menggunakan perkataan AKU dan AKHMAL(nama aku).. HAHA

kemudian tu, aku update lah status dengan menyatakan "baru pertama kali budak form two tak panggil aku abang, selalunya mana-2 budak form two mesty panggil aku abang.. baru lah rasa muda walaupun aku nie dah umur 17".. HAHA
tetiba plak dia komen, dengan menyatakan "TERASA".. aku gelak puas sebabnya dia komen macam tu..
esok tu pula iaitu pada 9/6/2012(SABTU) pada jam 2 pagi juga.. tetiba dia hantar kat chat then dia gtau dia minta maaf.. mula-2 tu aku hairan lah juga, dia ada buat salah apa sampai dia minta maaf bagai nie.. pastu, aku tunggu jer lah dia punya typing seterusnya, rupa-2nya, dia beritahu yang dia tak tau yang aku nie umur 17, dia ingatkan aku nie sama-2 umur macam tu ja.. HAHA, aku dok bergelak puas ja kot bila dia hantar chat macam tu.. aku pun nak balas, tetiba naik satu lagi mesej dia dari chat tu, dia gtau disebabkan umur 17 nak kena hormat nie.. haha..
aku pun hantar balik kat dia dengan gtau "tak pa, tak kisah pun.. tak yah dok hormat bagai lah.. anggap jer akhmal nie macam tua setahun macam tu jer.. tak yah lah dok anggap akhmal nie macam umur 17 kalau rasa segan+malu".. HAHA, dia dari sekolah lain, aku pula dari sekolah lain.. sebab tu dia tak tau yang aku nie umur 17.. HAHA, kemudian aku update lagi status dengan benda yang sama macam tu.. dia komen yang dia sangat lah terasa sekali.. haha

oh yaa, kalau dia baca nie, mesty dia akan kata sesuatu.. sorry noh, curi gambar tanpa pengetahuan..
lupa pula aku nak gtau nama budak nie.. nama dia Muhammad Aliffizwan tapi dia suruh aku panggil dia Iz sebabnya kawan-2 dia pun panggil dia Iz.. owh, ok-2.. senang lah sikit nak panggil, kalau tak dok Izwan-2, smpai penat tangan dok taip panjang sangat.. haha
aku suka chat atau dok berkomen dengan dia, sebabnya rasa nak tergelak kot bila dok chat atau berkomen dengan sebabnya akan terfikir akan kejadian yang berlaku tu jer.. haha

Itu saja untuk post aku kali ini
harap anda semua terhibur dengan blog aku..

ALWAYS HAPPY & DON'T SAD..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...