CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Pages

Sunday, February 19, 2012

Birthday~Birthday~Birthday

Assalamualaikum w.b.t
adakah aku perlu cerita gak..
tak pe lah, aku cerita juga..
HAHA (pulun nak juga cerita, HAHA)..

pada 18/2/2012 yang lalu ialah birthday adik angkat aku lah.. adik angkat aku yang kelima yang namanya Tariq..
tak silap aku, baru 3 minggu jer kot dia jadi adik angkat aku.. HAHA, baru jer..
jadi, kita orang pergi lah sambut birthday dia yang agak kalut-kalut juga lah sebabnya nak pakat2 dengan ramai orang.. memang susah lah.. HAHA

aku telah berpakat dengan kakak dia sendiri iaitu Sahima lah sebabnya kakak dia pun aku rapat.. sebab itu lah aku pakat sama dengan kakak dia, walaupun kakak dia yang ketika itu agak sibuk gak sebabnya dia nak buat surprise birthday dekat cikgu dia.. nasib baik kakak dia setuju nak buat juga benda nie.. thanx wei sebab tolong aku yer..
kawan-kawan aku yang lain sekadar tolong aku sikit-sikit jer.. thanx yer kepada Adilla, Amilia, Aziz dan Syed Azmeer..
oh ya, satu lagi aku terlupa, thanx juga kepada BF Sahima yang sudi juga tolong buat benda2 macam nie..
HAHA..

thanx so much wei, sebab sama2 tolong aku.. paling aku tak leh blah sekali bila adik aku nie dok kerja tanya ja, sapa lagi yang dok pakat sama, sapa lagi dok pakat sama.. dok tanya kat kawan2 aku..
dia tak tau lagi yang kakak dia terlibat sama sebabnya kami simpan rahsia nie sungguh, tak nak dia tau..
aku dan Syed Azmeer tipu jer kat dia yang geng2 dia pun terlibat sama.. HAHA
sedangkan geng2 dia tu hanyalah kakak dia ngan BF kakak dia jer.. hehe
kepada adik angkat aku iaitu Tariq, minta maaf lah noh sebabnya tipu.. taktik jer tu sebenarnya.. HAHA

Itu saja untuk post aku kali ini
harap anda semua terhibur dengan blog aku..

ALWAYS HAPPY & DON'T SAD..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...