CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Pages

Sunday, July 10, 2011

Majlis Bertunang Kakak Aku

Salam semua..
pada 5/6/2011 bulan lepas..
berlangsungnya majlis pertunangan kakak aku di umah aku lah tak kan di umah orang lain kot.. haha
sebenarnya simple je tapi kami nie jenis gila-gila punya posing.. haha..
pastu dah mereka ajak sama aku untuk join, so aku pun join lah sama sebab aku malas nak kemas rumah.. HAHA
tak tau nak tulis apa tengok sendiri lah..






















Aku rasa itu saja mengenai Majlis Bertunang Kakak Aku..

Itu saja untuk post aku kali ini
harap anda semua terhibur dengan blog aku..

ALWAYS HAPPY & DON'T SAD..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...