CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Pages

Thursday, June 9, 2011

Adik Angkat Ke-3

Salam Satu Malaysia
kali ini entry aku pula ialah mengenai aku mendapat adik angkat ke-3..
setelah aku pernah postkan entry tentang Abang Angkat, Abang & Adik Angkat Lelaki dan Adik Angkat..

kali ini aku dapat lagi sorang adik angkat lelaki.. pada mulanya dia sendiri yang minta nak jadi adik angkat aku..
tapi aku belum bersedia, ye lah kan, dah ada dua orang..
pastu dah lama ckit, aku pun minta kat dia jadi adik angkat aku..
dia macam dua-dua orang adik angkat aku juga.. seorang yang sporting, gila-gila punya otak.. satu ja lagi dia nie lau main game, memang dia lah nombor satu sekali.. haha..
maka, pada 3/6/2011 dia pun telah jadi adik angkat aku..

Inilah adik angkat aku yang ke-3
dilahirkan pada 5 APRIL 1998 (Tingkatan 1 - 2011)..
satu kolah ngan aku..
Nama TIDAK boleh aku gtau pada korang semua.. hehe

Itu saja untuk post aku kali ini
harap anda sem
ua terhibur dengan blog aku..

ALWAYS HAPPY & DON'T SAD..

2 comments:

Limin said...

seronoknya dapat adik angkat... :'( saya declare org jadi adik angkat tapi org yang jaoh... tu pun cume kat fb jew.. tak da yg dekat2.. sebb x da yg sudi... comel lg adik angkat awak..

AZ_{K-MaL} said...

Limin : owh2.. saya pun tak tahu lah cmna leh ambk mereka jadi adik angkat saya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...