CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Pages

Saturday, May 28, 2011

Besday Adik Aku

Salam Satu Malaysia
lama juga aku tak update blog ini
post ini simple je tapi bermakna bagi aku..

pada 21/4/2011 adalah hari jadi Adik Angkat aku yang pertama iaitu adik MUS..
aku tanya dia, mau apa untuk besday dia tapi dia gtau ikut suka abang lah nak beli apa..
jadi aku pun pegi lah cari t-shirt kat dia..
aku tanya dia baju muat ka kat dia, dia gtau baju tu besar sikit dari dia..
ye lah baju saiz L kot, mau tak besar.. haha
by the way, dia suka dengan baju tersebut.. nasib baik.. hehe

Itu saja untuk post aku kali ini
harap anda semua terhibur dengan blog aku..

ALWAYS HAPPY & DON'T SAD..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...