CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Pages

Monday, March 28, 2011

Adik Angkat Kesayangan

Salam semua
di sini aku ingin share pada korang semua mengenai Adik Angkat Kesayangan aku..
korang semua masih ingatkah dengan post Abang Angkat, Abang, Adik Angkat Lelaki dan Adik Angkat..
buat pertama kalinya aku akan bubuh gambar mereka..
tetapi hanya gambar Adik Angkat je lah..
hehehe

Inilah adik angkat aku yang
pertama sekali aku dapat..
dilahirkan pada 21 APRIL 1998 (Tingkatan 1 - 2011)..
satu kolah ngan aku..
Nama TIDAK boleh aku gtau pada korang semua.. hehe

Ini pula adik angkat aku yang ke-2 selepas 4 minggu lebih macam tu aku dapat dia nie jadi adik angkat aku yang ke-2.. aku tanya pada dia tak pa ka jadi adik angkat ke-2, dia kata tak pa, tak kisah..
dilahirkan pada 1 JUNE 1998 (Tingkatan 1 - 2011)..
satu kolah juga dengan aku..
Nama TIDAK boleh aku gtau pada korang semua..

Aku rasa itu saja Adik Angkat aku.. Buat pertama sekali aku bubuh gambar mereka noh, aku ulang lagi sekali.. hehe,
saja ja syok-syok..

Itu saja untuk post aku kali ini
harap anda sem
ua terhibur dengan blog aku..

ALWAYS HAPPY & DON'T SAD..

4 comments:

guardian boy said...

smekom sedara, aku ade pertanyaan, aku ada adik angkat lelaki, org dia nakal, kecik2 jer, muka macho2 gak la darjah 6 2011. aku x de masalah pon ngan dik aku ni memandangkan dia ni jenis happy go lucky jer. tpi aku ada masalah ngan kakak die, adik aku ni ngan kakak die, die kasar,nakal sangat. tpi kalau ngan aku dia manja tpi nakal tu ade r. kakak die ni salah sangka ingat aku gay, sbb adik die ngan die x manja, so ko pernah x alami situasi mcm ni, camne nk handle ek, aku 20 this year.

AZ_{K-MaL} said...

w'salam.. setakat la nie tak da lah berlaku pada saya.. mungkin sedara perlu brbincg ngan kakak dia dulu.. sbb saya tak dak lah berlaku situasi begitu.. sbb kedua-dua adik angkat saya nie abg n kakak mereka tahu yang saya adalah abg angkat mereka.. jadi mereka sekadar menyuruh saya tegur2 n layan mereka sbb abg n kakak mereka kata di rumah mereka jarang sngt brsmbg dngn mereka.. jadi untuk mereka nak tahu perangai sebenar adik mereka.. mereka menyuruh saya yang gtau semua pada mereka tntg adik mereka.. jadi tak dak lah masalah yang berlaku pda saya..

selingkar kasih said...

situasi aku lebih kurang ngan ko guardian boy tapi berbeza watak.... famili adik angkat aku takder masalah... cuma pandangan masyarakat jer..... nasib baik kawan2 aku memahami... cuma bila aku bace kat internet jer aku terase pedih... terasa la jugak walau pun aku bukan begitu.... abg n adik angkat sama jenis nie selalu disalah ertikan.....

AZ_{K-MaL} said...

Selingkar Kasih : rasanya, saya mungkin tidak berada di situasi kamu.. adakalanya, saya sendiri pun terasa lah juga dengan apa yang ditulis di internet tentang adik & abang angkat sejenis.. mereka selalu menyatakan yang kita nie suka sama jenis.. tapi kalau kita dah berada di tempat yang betul, rasanya kita tak perlu takut atau apa2 ka.. kita buat tak tahu je ngan masyarakat yg pandang serong kpd kita sbb kita berada di tempat yang betul..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...