CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Pages

Tuesday, October 26, 2010

BEST sngt2

Tidak ada apa-apa ayat yang boleh dikatakan melainkan rasa happy teramat sangat... EXAM PMR sudah habis.. YAHOOO... seronok x terhingga lah... sorry erk, aku update blog nie lambat sikit kerana tak ada masa nak update, sibuk dengan aktiviti selepas PMR.. huhuhu, terasa seronok sngt.. oh ya, aku selepas PMR, dok kat bilik SPBT bersama dngn beberapa kawan untuk COP BUKU & TULIS nama buku... jadi kami nie memang tak terlibat langsung dengan aktiviti selepas PMR.. cuma, sikit2 je lah kami terlibat... nie lah suasana semasa kami duduk di dalam bilik SPBT..

Tengah Boring tulis nama buku, sempat lagi posing2

cewah2, sempat lagi posing dua2 org nie

nie lah suasana ketika kami buat kerja

suasana bila dah buat banyak buku, then rehat sebentar

Laptop digunakan untuk menyemak buku-buku yang belum digunakan
(cikgu suruh depa bawak sendiri)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...