CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Pages

Monday, August 2, 2010

Pertandingan Lompat Tali INDIVIDU, SOCCER & SHUFFLE

Pada 31/7/2010

Aku dengan GENG-GENG LOMPAT TALI nie pergi lah nk lawan.. then kami pun lawan iaitu AKU, MIRA, AKMAL, YATI, PIEE, FISHA (yg mnggantikan tmpat SALMAN)... selesai saja kami lawan LOMPAT TALI, kami telah diminta oleh pihak urusetia SHUFFLE untuk msuk coz ade 1 GROUP jer yg ada.. then, AKU, MIRA, YATI, AKMAL & PIEE pun msuk... then bila kami bincang2 semula AKU, YATI & PIEE x mau msuk, kmi sruh AKMAL & MIRA saja masuk.. then, ade lah seorang budak yg hebat ngan SHUFFLE nie, dia mai abaq kat kami wat lah SHUFFLE mcm nie, mcm 2 & bnyk lgi lah.. maka kami pun terkenal lah ngan dia.. budak 2 nama AKIO (bkn nma sebenar), ntah dia x mau gtau nama sebenar dia n umur dia skali... then, ntah mcm mna dia pun join skali msuk, tpi dia msuk yg individu punya.. sbelum dia msuk 2, dia kata, dia bukan hebat pun, tpi skali wat, pergh HEBAT beb.. selesai sahaja penyampaian hadiah, AKU, MIRA, YATI, PIEE, AKMAL & AKIO pun g lah mkn kat MEDAN depan THE STORE 2, then kami terus pergi main BOWLING.. AKIO ajak sama geng dia iaitu ABANG EPY & ABANG TATSUYA.. mmg gempak habis lah... Kawan YATI iaitu LIANA pun join sama ngan kami... YATI balik lps mkn coz dia nk mandi ps2 dia mai blik, LIANA join lah ngan kami main bowling.. AKMAL pun sama blik gak lps mkn... yg tnggl hnya AKU, LIANA, MIRA, PIEE, AKIO, ABG EPY & ABG TATSUYA... mmg GEMPAK habis lah... mmg aku takkan lupakan PENGALAMANA nie... mmg best LEPAK ngan AKIO.. dia seorang yg SPORTING habis lah der... Aku bersyukur, kerana selama ini aku berkawan ngan kawan2 yg SPORTING tpi x mnyeronokkan, but for AKIO, he is the best person... bkn aku saja, GENG2 lompat tali x dpt lupakan pengalaman lepak ngan dia... bila lah plak nk boleh lepak ngan dia... pergh...

Nama pertandingan

Nama Pertandingan

PIEE, AKMAL, AKU, PN HASMUNI, MIRA, YATI & FISHA

PIEE, AKMAL, AKU, PN HASMUNI, MIRA, YATI & FISHA

INILAH AKIO YG AKU MAKSUDKAN

TAHNIAH AKIO DAPAT NOMBER 3 WOKK

AKU, PIEE, ABG EPY & ABG TATSUYA

memang gempak giler best beb... terutama skali bila main bowling... pergh giler sronok beb... AKU & GENG-GENG LOMPAT TALI memang takkan dapat lupakan pengalaman ini... AKIO, aku msih mnyimpan RAHSIA ko... ade 2 rahsia ko (1......)(2. 3 MININT)... hehehehe, aku takkan citer lah pada sapa2 yer...

2 comments:

昭雄單 jer said...

hak3....kao mcm2 aa..wooopz...yg 1,2,3 uw senyap2 jew dix mal oii..kunx bocor susa deeyh...wawawa...bile nk bbuke sme2 nih??

AZ_{K-MaL} said...

akio, hehehe....
aku tau lah...
aku simpan rahsia ko 2...
nnti aku bincang ngan mix crew utk brbuka posa skali ngan ko....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...