CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Pages

Saturday, July 3, 2010

X suka and Very HAPPY

FIRST I want to tell for who read my blog, WHAT I say about "X SUKA"...

Tomoorrow (3/7/2010), guru aku telah buat "BENGKEL TEKNIK MANJAWAB SAINS KERTAS 2"... Memanglah sangat-sangat gembira cumanya esok pun aku kena balik KAMPUNG coz "KENDURI MY COUSIN", so I tell for the teacher who arrange this BENGKEL... but teacher said "KAMU KENA PERGI"... so, kena lah pi.. x tau lah sok aku nak dengar apa...


SECOND, WHY I'm VERY HAPPY...

dalam masa yang sama sok aku, kena balik kampung untuk kenduri my COUSIN... mesti meriah punya... nanti COUSINS aku yang lain akan naik sama OVER ambik gambar... yang pengantin x dak pun kalut nak ambik gambar, kami jer OVER sangat2... hehehe, x pe2, nanti aku buh gambar yer... itupun kalau sempat aku ambik gambar pengantin, coz sok kan aku kena p dengar bengkel itu dulu, abis saja kul 10.30, aku terus balik kampung kat KULIM, KEDAH...

Aku tau sapa yang paling OVER untuk sok, semestinya lah QAIRIAH NUR IZYAN, dia kalau bab nak ambik gambar, mesti ada saja gambar dia... hahahha

1 comments:

yan said...

post paling bengong

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...