CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Pages

Thursday, April 8, 2010

HappY n BoRinG~~!!~~

aduh, ari ni aku terlalu sangat "BORING", entah lah puncanya sebab apa.. selalunya aku "HAPPY" sangat.. ari nie, terasa macam nak "BARING" atas KATIL then tidur.. just that.. tapi bila difikirkan balik, takkan BARING jer, mestilah kita bangkit pergi SOLAT, MAKAN & lain-lain lagi.. jadi mestilah kena BANGKIT juga, bukannya 24 jam BARING atas katil jer.. by the way, mungkin aku kurang makan kot.. EH??, kurang makan, rasanya aku ni dah terlebih-terlebih makan pula, bukannya kurang hehehe... mungkin sebab kelas-kelas yang diadakan oleh cikgu-cikgu di sekolah contoh KELAS TAMBAHAN.. oh ya, sebut pasal KELAS TAMBAHAN.. korang semua pasti paham kan, aku kan FORM 3, of couse lah banyak KELAS yang cikgu nak adakan.. by the way, I'm HAPPY sebab cikgu buat kelas cuma satu jer yang aku paling tak suka iaitu KELAS TAMBAHAN ni selapas balik sekolah.. dah lah balik sekolah pun 2.20 ptg, nk smbung plak 2.30 ptg, ~huh~.. penat tu beb.. sepatutnya bagilah kami balik RUMAH dulu pastu sambung pula jam 3.00 ptg ka, ini tak.. ALAMAK TERLEBIH SUDAH!!!... hehehe, jangan marah ye erk..




But now, aku rasa HAPPY lah sikit selepas tulis BLOG ni.. tapi aku tak lah HAPPY sepenuhnya, cuma 40% not all.. i think, i want to stop writing now, coz i want to PLAY GAME at FACEBOOK coz i want to take my FOOD & FARM.. bye... NEXT TIME, aku tulis lagi...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...